DJANGO SHADOW STIŽE U URBANOM I AVANTURISTIČKOM STILU.

Urođena elegancija Djanga, inspirirana legendarnim skuterima S55 i S57 iz 1950-ih, ponovno je osmišljena s Shadow modelom.

Neo-retro stil koji kombinira moderne linije, vintage detalje i jednu od najtrendi boja: "Adventure Green". Django ostaje vjeran svom DNK.

DJANGO Shadow 007

Novi Django Shadow idealan je skuter za osvajanje grada, neizostavan suputnik za sve mlade ljude koji su u trendu i spontani. Uživati u svakom trenutku, bez žurbe, i svemu dati osobni pečat. Novi Django Shadow dostupan je s izborom između dva motora (50 cc i 125 ccm) za vožnju gradom sa stilom, sigurno i ekonomično.

DJANGO Shadow 011

Django Shadow: dva motora + avanturistička nijansa zelene.

Django Shadow je dostupan u dvije verzije, 125cc i 50cc. Zadovoljava Euro5 standarde zahvaljujući EasyMotion tehnologiji. Jedinstven i elegantan dizajn, "najumjetničkiji" u svojoj kategoriji, a sada i najodvažniji s ovom novom "Adventure Green" bojom, na pola puta između sive i tamnozelene. Idealna za kombiniranje s tonovima deve, ali i s Very-Peri, bojom koju je Pantone ove godine odabrao kao referencu, a koja također podsjeća na 4x4 i terenska vozila koja se koriste u grmlju ili pustinji. Neo-retro inspiriran model s vintage detaljima, kao što je maska hladnjaka inspirirana Peugeotovim povijesnim nasljeđem, kako bi postao centar pažnje.

DJANGO Shadow 014

Django Shadow, čista inspiracija

Django Shadow je više od običnog skutera, to je pozivnica na eskapadu u gradu ili izvan njega. Inspiracija je istaknuti se svojim minimalističkim linijama i kromiranim detaljima. Praktičnost nije izostavljena: pretinac za rukavice, kuka za torbu i širok ravan pod s neklizajućim letvicama. To je vozilo za dobar osjećaj dizajnirano za svakoga, sa svojim uravnoteženim dimenzijama i visinom sjedala od 770 mm, a prije svega za vozače snažne osobnosti koji znaju što žele: ići bilo gdje a da ništa ne propustite (idite u kupovinu, popijte kavu s prijateljima, budite na vrijeme za sastanak ili posebnu večeru...) i učinite to sa stilom.

DJANGO Shadow 024

Odgovornost i sigurnost

Django Shadow nudi jedinstveno iskustvo i odgovorniju mobilnost zahvaljujući svojim Euro5 motorima koji dodatno smanjuju emisiju CO2. Što se tiče sigurnosti, opremljen je ABS sustavom koji omogućuje optimalno kočenje bez debalansiranja skutera ili blokiranja kotača. Ovo je bitna sigurnosna značajka za gradsku upotrebu u gustom prometu.

Prodaja

Django Shadow je dostupan u prodajnoj mreži Peugeot skutera u RH.